Cursussen


Deze bestaan uit blokken van vijf dinsdagmiddagen van 13:30 tot 16:00 uur of donderdagmiddagen van 14:00 tot 16:30 uur.

De kosten zijn € 80,00 p.p zonder materiaal. Ook kan er in overleg gebruik gemaakt worden van de aanwezige verf. Kwasten en papier zijn voor iedereen vrij te gebruiken.

In de pauze is er koffie en thee met wat lekkers.

Tijdens de cursus kun je zelf bepalen wat je wilt schilderen.
Er is natuurlijk ook ruimte voor techniek, kleur en compositie.
Je kunt per blok bekijken of je door wilt gaan of niet.

En anders lekker binnen werken in mijn atelier iframe jquery lightboxby VisualLightBox.com v6.1

Workshops


Naast de schildercursus, geef ik ook workshops schilderen met acrylverf.

Deze worden in overleg met u vormgegeven.

Of het nu gaat om een creatief onderdeel van een personeelsfeest, een lady’s night, een buurtfeest, een familiefeest of willen jullie als collega’s een heel persoonlijk afscheids of jubileum cadeau maken voor je collega, het is allemaal mogelijk.

Ook verzorg ik kinderworkshops en kinderfeestjes.

De workshops worden gegeven voor groepen van maximaal 10 personen bij mij in het atelier of voor grotere groepen op locatie.

Voor meer Informatie over de mogelijkheden en prijzen, kunt u altijd bellen of mailen.

Workshop schilderen met acrylverf druk bezig even tijd voor wat drinken en snoep jarige Anna ook druk bezig de resultaten zijn prachtig, de kwaliteit van de door mij gemaakte foto belabbert vrijgezellinnenmiddag die van mij is veel mooier de puntjes nog op de i prachtig zijn ze geworden Gezellig creatief met vriendinnen ontspannend Gezellig lunchen tijdens de workshop "Blenden". 2018 Gezellig naar de film Loving Vincent 2017 workshop schilderen met acrylverf voor kinderen Workshop Winter Workshop Winter Workshop "Blenden". 2018 Workshop "Blenden. 2018 iframe jquery lightboxby VisualLightBox.com v6.1