Kunsteducatie.


Ook geef ik kunst en cultuur educatieve workshops op scholen.

In overleg met u en of uw icc-er ga ik een educatieve workshop naar uw wensen ontwikkelen.

De workshopinhoud kan aan de hand van een thema , techniek, een bepaalde kunststroming een periode binnen de kunstgeschiedenis of op een kunstenaar samengesteld worden. Zo kan de workshop bij elk gewenst vak aansluiting krijgen.

Ook als het gaat om de vaardigheden van de leerlingen te trainen of uit te breiden, zijn er veel mogelijkheden.

Ik ben van mening dat het niet alleen erg leuk is om je creativiteit te ontwikkelen, maar dat creativiteit steeds belangrijker wordt, omdat we nu en in de toekomst mensen nodig hebben die creatieve oplossingen kunnen bedenken voor de vele problemen op allerlei gebied.

Omdat het bij de kunst educatieve workshops om maatwerk gaat, maak ik na overleg met u een vrijblijvende offerte.

Samen gaan we op zoek naar een goede, inspirerende en motiverende workshop die voor u financieel ook aantrekkelijk is.

Voor meer informatie of een vrijblijvend gesprek kunt u me altijd bellen of mailen.

Kunstproject "de Jonge Kunstroute" met als thema archeologie in Oldenzaal tijdens de opgravingen bij de Plechelmus
4 VWO Thij college Oldenzaal gezellig was het ook De resultaten: gedichten en ruimtelijk werk.
De toren van de Plechelmus heeft over 100 jaar misschien wel een andere functie. Begane grond is een museum. De 1e verdieping is een disco, de 2e is een CCC Cultureel Creatief Centrum geworden, de 3e is een kledingwinkel van de toekomst d.m.v een 3D printer wordt kleding naar wens gemaakt en de bovenste verdieping is een woonhuis geworden. Bij opgravingen is een schatkaart gevonden en op het "kruis" blijkt een villa te staan. Onder de begroeiing komt deze "Antica Villa" te voorschijn.
Wat is hier gebeurt ???? Er is een vliegtuig in het dak gestort en er staat water in een deel van het huis er ligt een schedel van een dier een mobiele telefoon Wie heeft hier gewoond in deze luxe????? Fantasiebomen-project op de Nutsschool in Oldenzaal groep 5 alle aandacht bij het werk zelfs de voet is mooi geworden persoonlijker kan bijna niet prachtige resulaten winterschilderijen maken voor de kerstmarkt resultaten prachtig volop glitter De vorm is klaar en dan komt de kleur Veel kleur dat is Cobra Daar zijn de dan de COBRA vogels Dan worden ze geposeerd in de glazen kubussen in de kunsttuin Bij het SWOK gebouw Workshop "Buig voor je held" op de Wendakker Workshop "Buig voor je held" op de Wendakker De resultaten iframe jquery lightboxby VisualLightBox.com v6.1